Autoglas reparation

Reparation og udskiftning af ruder

Har du problemer med stenslag, er bagruden revnet, eller skal du have sat ny forrude i? Uanset problemet kan vi være behjælpelige hos Randers PAVA- og Autoglascenter. Vi tilbyder reparation og udskiftning af alle bilruder, og vi har mange års erfaring i arbejdet med autoglas.

Uanset opgaven udføres arbejdet effektivt og professionelt, således at vi kan tilbyde et gennemarbejdet resultat til en konkurrencedygtig pris. Virksomheden er en sammenslutning af Randers PAVA og Jysk Autoglas, som har arbejdet med reparation og udskiftning af bilruder siden 1977.

Fra det mindste stenslag til omfattende rudeskift

Hos Randers PAVA- og Autoglascenter står vi altid klar til at løse opgaven uanset om der er tale om et lille stenslag eller et omfattende rudeskift. Vi arbejder med alle køretøjer og alle typer bilruder.

Derudover har vi et samarbejde med stort set alle danske forsikringsselvskaber, så vi kan tilbyde en hurtig og effektiv løsning, både med hensyn til papirarbejde og rudeskiftet. Vi lægger stor vægt på at have en god dialog med kunden, og vi er meget lydhøre og fleksible. Så hvis du vil fortælle os om dit problem kan vi med stor sikkerhed finde frem til den rigtige løsning i fællesskab.

Kontakt

Værkstedet findes i det sydøstlige Randers, i kort køreafstand fra bl.a. Djursland. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål, og afgiver glædeligt et uforpligtende tilbud. Så tag endelig kontakt på tlf. 87 10 90 80 og hør nærmere.