PAVA rustbehandling

Effektiv rustbehandling til konkurrencedygtige priser

Alle biler ruster – også i Danmark. Vores fugtige klima er hårdt for bilerne, og de saltede vinterveje kan i særdeleshed give anledning til rust. Derfor kan det være en rigtig god idé at komme rustproblemer i forkøbet. Hos Randers PAVA- og Autoglascenter har vi i årtier arbejdet specialiseret med rustbeskyttelse på privat- og varebiler.

Vi kan derfor tilbyde effektive og professionelle rustbehandlinger til konkurrencedygtige priser, og vi foretager desuden undervognsbehandlinger på blot halvanden hverdag. På biler som er under 4 år gamle, gælder PAVA’s levetidsgaranti som forsikrer dig imod rustskader – resten af livet.

Med andre ord, er PAVA rustbehandling løsningen, hvis du vil undgå ubehagelige overraskelser i fremtiden.

Find ud af mere om PAVA’s produkter her.

Specialiseret i PAVA rustbeskyttelse

Hos Randers PAVA- og Autoglascenter har vi siden 2001 foretaget specialiseret arbejde med PAVA rustbeskyttelse, som er Danmarks hyppigst anvendte rustbeskyttelsesmiddel. Vi er specialuddannede i PAVA’s produkter og arbejder effektivt og professionelt med rustbehandling. Derfor kan du være tryg ved, at arbejdet er sikre hænder, når du vælger at samarbejde med os om rustbeskyttelsen.

Mere information

Værkstedet er placeret i det sydøstlige Randers, i kort køreafstand fra bl.a. Djursland. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, og besvarer glædeligt alverdens spørgsmål om rustbehandling og beskyttelse. Så tag endelig kontakt på tlf. 87 10 90 80 og hør nærmere om mulighederne for at gøre en god investering i din bil.

Kontakt os og få mere af vide om vores rustbehandlinger